•  
  •  

Tu de unde iti iei portia zilnica de inspiratie? Noua ne place sa rasfoim paginile de Instagram ale celor mai creative fashion bloggerite.

Multe dintre ele au o vasta experienta in moda si milioane de fani:

Vivaluxuryblog

#vivaluxuryblog – se prezinta ca o shoeaholic, pasionata de pantofi, tot ce inseamna moda. Adora calatoriile si este fondatoarea blogului cu acelasi nume. Stilul sau este usor de recreat si intotdeauna glam.

Giizeleoliveira

#giizeleoliveira – model brazilian din Espirito Santo, isi tine tine la zi adeptii de pe Instagram cu imagini din vacante, de la shooting-uri, impartasind cu acestia un strop din stilul sau de viata.

Wendyslookbook

#wendyslookbook – Wendy Nguyen are un jurnal de moda cu peste 150k accesari, un canal de youtube cu peste 650k urmaritori si o pagina de instagram cu este 3.7 milioane de fani. Tinutele sale si styling-ul propus sunt de-a dreptul inspirationale.

Yoyokulala

#yoyokulala – Yoyo Cao este una dintre cele mai cunoscute personalitati media din Singapore, tinutele sale aparand in reviste de moda de prestigiu, precum Vogue si Harper’s Bazar. La inceputul sezonului rece, Yoyo a devenit cover girl pentru Elle Singapore, captand interesul si marilor case de moda.

Blaireadiebee

#blaireadiebee – Blair Eadie detine pagina de intagram cu acelasi nume si posteaza periodic pe blogul sau atlantic-pacific.com. Cariera sa in moda a pornit in urma cu zece ani, ca merchandiser pentru Gap. De atunci si pana acum, a lucrat a colaborat cu brnaduri renumite si a aparut in paginile revistelor de moda de specialitate.

Kerrently

#kerrently – Aproape trei sute de mii de persoane o urmaresc pe Courtney Kerr pe Instagram iar blogul sau kerrently.com este accesat de peste cincizeci de mii. Adora moda, calatoriile si animalele.

Negin mirsalehi

#negin_mirsalehi – Negin se bucura de un numar impresionant de fani: 3.7 milioane! Negin se traduce prin ‚piatra pretioasa’ in persana si este un nume semnificativ pentru bloggerita de moda din Olanda, poliglota, cu diploma de master.

Thehautepursuit

#thehautepursuit – Vanessa Hong, autoare a paginii de instagram si a blogului cu acelasi nume, are peste jumatate de milion de fani si este Creative Director la thpshop. Tinutele sale au intotdeauna acea nota glam, data fiind pasiunea pentru tot ce inseamna haute couture.

Krystal bick

#krystal_bick – Pe Krystal o gasesti pe pagina de instagram cu acelasi nume sau pe blogul de moda si calatorii thistimetomorrow.com. Traieste in NY, a lucrat in presa scrisa si este pasionata de piesele clasice.

Alealimay

# alealimay – Detine pagina de instagram cu peste 150k urmaritori si blogul cu acelasi nume. Este consultant de imagine, model si blogger de moda. Si-a inceput cariera in moda cu Louis Vuitton si RSVP Gallery Chicago si acum portofoliul sau include tot mai multe branduri.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro