zoot

10 beneficii ale unui primer!

Daca ai auzit in jurul tau vorbindu-se despre primer si inca n-ai avut curiozitatea sa-l incerci, ai pierdut din vedere un produs indispensabil in zilele noastre. Multe dintre beneficiile unui primer despre care vei citi mai jos se pot observa inca de la prima aplicare. Asa ca, data viitoare cand mergi la shopping, testeaza si cateva primere de calitate. Pariez pe dragoste la prima aplicare!

beneficii primer

Credit foto: Image.net
  • Primer-ul iti astupa porii dilatati fara sa cauzeze aparitia punctelor negre. Este posibil ca fondul tau lichid sa-ti evidentieze si mai mult porii. Aici intervine un primer de calitate care se comporta ca o patura intre pori si fondul de ten.
  • Primer-ul iti mentine pielea hidratata si vei observa o imbunatatire la nivelul texturii acesteia.
  • Primer-ul te protejeaza impotriva razelor UV. Majoritatea primerelor au factor de protectie 15 sau mai mult.
  • Primer-ul iti uniformizeaza textura pielii, functionand foarte bine in cazul ridurilor fine si a tenului cu acnee.
  • Primer-ul iti face pielea incredibil de delicata. Imediat dupa aplicare vei observa cum tenul tau este atat de moale, motiv pentru care potenteaza produsele cosmetice aplicate peste.
  • Primer-ul reduce roseata si inflamatiile, fiind potrivit pentru un ten sensibil.
  • Primer-ul sporeste considerabil rezistenta machiajului, mai ales pe timp de vara, cand, ai senzatia ca fondul de ten se topeste sub ochii tai.
  • Primer-ul face ca fondul de ten sa se intinda mult mai bine. Eviti astfel petele si liniile de demarcatie inestetice pe care altfel le poti obtine fara un blending perfect.
  • Primer-ul imbunatateste performanta produselor cosmetice aplicate peste, chit ca vorbim de fond de ten, blush sau fard de ochi.
  • Ajuta in special in cazul tenului uleios, controland cantitatea de sebuum eliberata de-a lungul zilei.

Din proprie experienta iti pot spune ca un primer bun, potrivit tipului tau de ten iti va schimba complet aspectul tenului, felul in care machiajul se simte si vede pe ten. Imi aduc aminte ca intr-o zi am ratacit singura sticluta de primer pe care o detineam in acel moment si a fost o adevarata drama. Fondul de ten folosit (desi unul de calitate, fiind produsul cosmetic in care investesc cel mai mult dupa crema de fata) nu mai avea acelasi farmec, nu se mai intindea la fel, machiajul parea putin fortat. Atunci am realizat importanta unui primer in ritualul de ingrijire iar acum a devenit la fel de indispensabil ca o crema buna de fata.

Vezi si: Cele mai populare primere

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.