Oja de unghii magnetica Nails Inc. (Video)

By on December 14, 2013

Trafalgar Square este un lac de unghii magnetic cu o nuanță de crom metalic. Cu ajutorul acesteia puteti crea cele mai interesante modele de unghii pe le-ați văzut vreodată. Acest lac de unghii uimitor va oferi instant factorul WOW  al unei manichiuri inaintea tendintelor in moda. Puteți crea un efect superb pe unghii în doar câteva minute, folosind tehnica de la baza ojei metalice cu magnet.

Oja magnetica

Aceasta formula unica a fost creata speciala cu particule metalice pentru a crea un model pe unghie cu ajutorul forțelor magnetice. Cand magnetul este ținut pe unghie, pulberea de fier din formula ojei gravitează spre magnet, formand modele de unghii pentru un finisaj uimitor! Specialistii de la Sephora, lantul de magazine in cadrul caruia se comercializeaza oja magnetica Nails Inc. ti-au pregatit un video demonstrativ, in cativa pasi, prin care vei obtine modele de unghii creative cu ajutorul ojei magnetice. Urmareste video mai jos:

Video: Modele de unghii cu oja magnetica

Trei coafuri simple de tip updo in maxim cinci minute
Modele de rochii negre scurte pentru seara de Revelion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>