komodos

Modele de unghii mici (Poze unghii scurte)

Chiar daca ai unghii mici poti incerca diverse modele de unghii, pornind de la manichiura traditionala frantuzeasca, care a suportat diferite modificari in acest sezon, pana la manichiuri fanteziste, ce implica ornamente sau oja cu stampila.

LoveMaegan iti demontreaza ca nu trebuie sa ai unghii lungi pentru ca manichiura ta sa fie chic. Ai nevoie doar de produse de calitate si putina imaginatie. Vezi poze modele de unghii mici (Sursa: www.flickr.com/photos/lovemaegan)

Chiar daca ai unghii mici, poti crea diverse modele de unghii: french v chevron, ruffian, imprimeu de ziar, zebra, water marble (manichiura in apa) etc. (Sursa foto: www.flickr.com/photos/zicon)

 

Ori de cate ori ramai fara inspiratie cand ai unghii mici, poti recurge la manichiura matrita pe baza ojei cu stampila. Se pot realiza numeroase modele de unghii cu ajutorul kit-ului Konad. (Sursa foto: www.flickr.com/photos/DIYNailArtDesigns)

Si daca nu te-am convins ca ojele cu stampila sunt solutia unei manichiuri permanent diferita, poti urmari alte modele de unghii mici mai jos. (Sursa foto: www.flickr.com/photos/janet)

Alteori vei vrea sa iti incerci norocul pictand pe unghii mici. Cu ajutorul unor pensule subtiri poti crea modele variate. (Sursa foto: www.flickr.com/photos/borispumps)

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.