Modele de impletituri: Impletituri cu bucle, alternative la clasicele impletituri in 3

By on July 31, 2013

Cand te pregatesti de o iesire pe terasa sau de o plimbare pe faleza marii, uite o coafura din impletituri pe care nu o poti rata. Se realizeaza simplu si extrem de repede iar aspectul final pare foarte sofisticat. Nimeni nu va sti ca este de fapt o alternativa la clasicele impletituri in 3 suvite.

Bebexo ne invata cum sa realizam impletituri de par cu bucle si cum sa le accesorizam pentru a obtine un look tare chic in vara lui 2013.

 • Sectioneaza parul in doua cozi, pe care le aduci in fata. Fixeaza coada cu un elastic si pulverizeaza apa pentru a-l umezi. Va fi mai usor de gestionat.
 • Imparte coada in trei sectiuni principale ca si cum te-ai pregati sa realizezi clasica impletitura din trei suvite. Si tocmai asta vei face. Prima impletitura se realizeaza clasic.
 • Pe lateral, se desprinde o suvita de par foarte subtire si se lasa libera. Se continua cu inca o impletitura clasica. Pe lateral, de aceasta data in partea opusa, se desprinde o sutiva de par de aceeasi dimensiune si se lasa libera.
 • Se continua cu inca un pas de impletitura clasica, doar ca de aceasta data se introduce suvita ramasa libera la pasul 2 si se desprinde alta.
 • Aceeasi procedura se aplica si in partea dreapta. Suvita lasata libera la pasul 3 se introduce in sectiunea stanga, pe cand alta suvita de par se desprinde si se lasa libera.

Este mai simplu sa urmaresti tutorialul Bebexo pentru a invata cum sa realizezi impletituri de par cu bucle. Cu putina indemanare, multa rabdare si interes, vei obtine o coafura din impletituri absolut fantastica.

Tipuri de impletituri: Impletitura in patru suvite
Tipuri de impletituri: Impletitura funie sau Impletitura in 2 (doua suvite)

2 Comments

 1. mara

  August 15, 2013 at 6:03 pm

  Vreau sa spun ca e tare de tot coafura asta cu impletituri!Nici nu zici ca e o simpla impletitura in 3. Eu am parul ondulat si mi-a iesit in final o super coafur dezordonata. Deci recomand! Nu e greu deloc +++++

 2. Pingback: Sfaturi si trucuri pentru impletituri simple, chic, de vara - Fucsia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>