zoot

Aperitiv cald: bacon si oua la cuptor

Aperitiv bacon oua la cuptor

Daca doresti sa le servesti invitatilor tai un aperitiv cald, gata in mai putin de 20 de minute, iti recomandam ouale de cuptor, coapte in cosulet de bacon si asezonate cu parmezan. Sunt apetisante si foarte gustoase. Se pot consuma si la micul dejun.

Ingrediente:

  • 6 felii de bacon
  • 6 oua mici
  • 50g parmezan ras
  • 2 ciuperci champignon (sau una mare)
  • 1 mana de baby spanac
  • Sare si piper, dupa gust

BACON SI OUA LA CUPTOR

Preincalzeste cuptorul la 200C.

Aperitiv bacon oua la cuptor 1

Spala ciupercile si taie-le feliute subtiri.

Aperitiv bacon oua la cuptor 2

Unge cu unt (sau ulei de gatit) o tava cu forme de briose si infasoara in fiecare forma cate o felie de bacon.

*** Taie excesul de bacon care iese din forma si foloseste-l pentru a captusi fundul formei.

Aperitiv bacon oua la cuptor 3

Adauga ciupercile si baby spanacul.

Aperitiv bacon oua la cuptor 3

Sparge cate un ou in fiecare forma.

Aperitiv bacon oua la cuptor 4

Presara parmezan ras peste ou.

Aperitiv bacon oua la cupto5

Da tava la cuptor si coace pentru aproximativ un sfert de ora sau pana se incheaga bine albusul.

Aperitiv bacon oua la cuptor 6

Asezoneaza cu sare si piper si serveste cald.

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.